onsdag 25. mai 2011

Mugruggene er ferdige! :0)

Jammen har det ikke gått en uke til. 17. mai ble akkurat som jeg håpet, med supert bunadvær.
De siste dagene derimot har været absolutt vært slik at det rette stedet å være er ved symaskinen. Tror du jeg har fått til det likevel?
Ikke helt nei, men jeg har endelig fått ferdig mine første mugrugs:0), Jippi!!! Nå skal stuebordet bli fritt for tekopp ringer, tror jeg i alle fall!
I går var det strikke kafé (Gøy med garn) for oss med abstinenser. Det var som vanlig veldig hyggelig og det kom mange fler enn jeg hadde trodd, supert. Ja ja så fra nå av får vi strikkeglade damer klare oss på egenhånd fram til høsten. Det vil si, det er en mulighet til! Det er STRANDSTRIKK på Hvervenbukta nå til lørdag, den 28. Mai. fra kl. 1100  Møt gjerne opp!!
Quiltelaget jeg er medlem av skal ha treff på Bærums Verk til lørdag så det er mulig jeg heller dukker opp der, vi får se.

mandag 16. mai 2011

På tampen av 16. mai

Nå har det gått en uke siden sist jeg skrev. Ikke så veldig mye har skjedd, men jeg har sittet litt ved symaskinen denne uka. Mest for å reparere tøy men også litt bare for å kose meg. Jeg har begynt på 2 stk. mugrug's. Slike små "spisebrikker" som bare har plass til et krus, og litt ved siden av du vet ;).  Kanskje ikke så lett å se, men det er alle de "små lappene" som er starten. (Skjæreplata er altså ikke en del av mugruggen).

16. mai er snart over og det store spørsmålet nå er hvorvidt det blir bunadvær i morgen eller ikke???? Familiens bunader henger i allefall på rekke og rad klare til å tas i bruk. Blir det derimot regnvær starter nok dagen litt hektisk med å finne erstatninger for bunadene. Som du skjønner satser vi alt på opphold, her i familien, for den STORE DAGEN i morgen!
Dagen blir nok travel også for oss i morgen. Starter med flaggheising på Nordre Skøyen Hovedgård, deretter en tur til Oslo sentrum for å se barnetoget før turen går for å besøke de besteforeldrene som for tiden bor på sykehjem. Dagen skal avsluttes, som seg hør og bør, med felles grillilng for "hele slekta". Vi gleder oss! 

Ha en fin 17. mai og Gratulerer med dagen!   :0)

Anitra

PS er du innom så legg gjerne igjen en kommentar, da kan jeg jo se at du har vært her

søndag 8. mai 2011

Elvis er "konge"


Siden sist har det ikke skjedd så altfor mye, men sakkosekken til Elvis er fylt og han trives visstnok veldig godt i den! :0)
Jeg har bedrevet litt luking i hagen, begynt på to "mugrugs" (dette kan best beskrives som små spisebrikker hvor det er akkurat plass til et krus og en liten godbit ;0) ).  Helgen har gått med til å ordne opp for min mor som bor på sykehjem, så nå har hun TV og stol i rett høyde! Det det alikevel har gått mest tid til denne helgen er å nyte solen ute i hagen. Nå starter snart et ny travel uke, så får vi se hva den bringer videre.
Ha en fin og vårvarm uke!

Anitra

tirsdag 3. mai 2011

Gøy med garn!

I dag har jeg vært på en annerledes "gøy med garn". Der var mange nye ansikter, kjempe fint. Tok lodd (og vant :0)), drakk kaffe, strikket og pratet. Dette ga meg overskudd som igjen resulterte i søm da jeg kom hjem. Takk til datteren min som hadde vært grei å rette (les sprette) opp noen feilsydde sømmer for meg! Nå er sminkepungen ferdig og jeg kan gå til ro og sove godt uten gremmes over feilsømmen.
Det er ikke galt med feilsøm, kan lære mye av det! Det er bare at jeg hadde sydd i voksduk, og det liker nok ikke symaskinen så veldig godt. I allefall kvitterte den med å sy bittesmå sting, og det er de som dattern var så grei å ta opp igjen.
På gøy med garn fikk jeg tipset om å sette på en teip der jeg skal sy, DET HJELPER! Mye enklere å sy da! Så nå kan jeg med glede sy ennå mer, også i voksduk!

Anitra

søndag 1. mai 2011

Dagen i dag


Da har store deler av denne dagen gått. Jeg har sittet ved symaskinen og sørget for at sakkosekken (den mangler fortsatt kulene da) til Elvis nå er ferdig. Elvis er en dverg Dachs som en god venninne eier.
 
Mens jeg har sydd, har min mann sørget for at "frøken" Yaris nå er ren og fin og kan "flagre" inn i  Mai og våren. Ser du bilen på veien skal du vite at det ikke alltid er jeg som er sjåføren (nesten aldri faktisk!)
 
 

Morro ;0)

Nå har jeg startet på noe,for meg, nytt og spennende. Jeg prøver meg på blogging. Her skal jeg etterhvert komme med bilder og mine egne betraktninger om dette og hint. Kommer nok ikke til å være dagelig, men mer sånn dann og vann. Ikke minst blir det spennende og se om noen kommer til å lese dette! Ha en fin søndag! ;0)

Søk i denne bloggen