mandag 19. august 2013

Ferieslutt




Nå er jeg ferdig med ferien for denne gang. Har hatt en flott måned på hytta i Florida. Godt og varmt, med sol og bading hver eneste dag!


Litt håndarbeide har det blitt, om ikke så veldig mye. Jeg har blitt ferdig med dette vogn teppet. Det er rester etter tre hekle vesker, pluss litt nytt lyst garn.

Litt arbeid med prosjektet over pappmaler bar det og blitt. Det vokser sakte men sikkert. Blir spennende å se jva det etterhvert blir av det.



Ellers må jeg jo si at det er lett å gå litt amok i quiltebutikker når jeg finner de. Siden forrige blogg ( prøvde å skrive mer fra USA men ga opp etter tre misslykkede forsøk, sukk!) har jeg funnet to nye butikker. Quilters cove og boutiq 4 quilters. Den første kan det være jeg får besøkt igjen, den andre ligger nok litt for langt unna hytta.

Her er litt av utvalget.









Som sagt, lett å gå amok. :-)

Denne høsten har jeg tenkt å være mer "travel" enn på lenge. Jeg har meldt meg på kurs med Anne Kari hos Kathrines Quiltestue og også Kathrines BOM denne høsten/vinteren. Det blir spennende, jeg har ikke vært med på noe av dette før. Kjenner jeg gleder meg masse!

I dag har det vært tilbake i "tralten" og dagene faller igjen inn i vant rytme. Det er alltid deilig med ferie, borte er bra men hjemme er BEST!

Til neste gang. Nyt dagene med sol ute og med dårligere vær inne med håndarbeide. Det skal jeg! Golfsesongen er heller ikke slutt!

Anitra

Søk i denne bloggen