fredag 14. februar 2014

Dagene går og blir til uker

Syns ikke det er så lenge siden jeg blogget sist, men ser at dagene har gått og blitt til uker. Det er jo gjerne sånn det er for de fleste av oss.
På jobb vet vi at vi går inn i en hektisk periode fra november til etter første helg i februar. Nå er perioden over og lufta gikk litt ut av meg må jeg si.
Jeg har hatt litt tid til håndarbeide innimellom heldigvis. Det er stort sett på den måten jeg kobler av. For tiden går det fortsatt mest i håndsøm og mønster-tegning til teppet jeg har gått på kurs i. Jeg er overrasket over hvor mye tid som faktisk går med til å tegne over mønster slik at sømmen etterhvert kan begynne. Sant skal sies at jeg heller ikke er super rask, men det er jo slik jeg er. Velger å kalle det nøye jeg, det høres bedre ut. Her er siste blokk så langt, ikke helt ferdig, de røde bitene ligger bare inntil, men det er nå slik den skal bli da. :-)


De to blomsterbarna mine har kommet til på litt feil tid av året. Selvom det ikke er den kaldeste vinteren i år så er det for kaldt for solkjoler. Derfor har de måttet få litt langermet å ha på. Fiola sin kjole ble veldig liten og kort (garnet var nok litt tynnere enn det som var beskrevet i oppskriften), hun har derfor fått en litt lang kåpe. Iris har fått en jakke. Siden blomsterbarna er nesten bare halvparten av de andre dokkene til Arne og Carlos så kan jeg jo ikke bruke mønster til klær fra dokke boka. Jeg fikk nemlig låne en, og så at dette ikke kunne brukes. Jeg har strikket litt etter eget hode og brukt genseren til Morten mus som utgangspunkt.




Like etter jul fikk jeg en bestilling på etui til et Kindle lese brett. På søndag som var fikk jeg endelig satt meg ned for å sy det. Stoffene var valgt av bestilleren på forhånd, så da var det bare å sette igang. Jeg brukte mønsteret til iPad etui kjøpt på Lappelåven som utgangspunkt og er selv fornøyd med resultatet. Det ble heldigvis hun som bestilte også.

Utvendig, helt utslått
Innvendig

Og slik ser det ut med Kindelen inni
Og her når den er lukket igjen



















Det er ikke så mye denne gang, men tenker at litt er bedre enn ingenting.  Nå er jeg klar for litt ferie og skal reise på hytta i fjorten dager. Får se om det blir noe blogging derfra også. IPaden blir i alle fall med.  Enn så lenge. Nyt dagene enten det er i by eller land, fjord eller fjell.

Anitra












Søk i denne bloggen