mandag 21. juli 2014

Smått og mindre, også til hund!

Det har ikke blitt så jamt med skriving på bloggen. De flotte sommerettermiddagene nå går mye med til golf, venner og noe håndsøm. Det å sitte inne foran PC'n er ikke foretrukket.  Kan selvfølgelig bruke iPaden, men har altså ikke gjort det i solvarmen.

I dag er det overskyet og meldt regn og tordenbyger. Akkurat passe til å kunne sitte inne å forberede nye håndsøm blokker til å ta med på tur. Skal kjøre tog til og fra Stockholm i helgen, så regner med at det kan bli tid til litt søm da.

Teppet Green Tea and Sweet Beans går sakte men sikkert framover, er ferdig med 16 blokker nå :-)



Det blir litt småsøm med symaskin innimellom også. Har sydd noen etuier for hundeposer, noen flere små og litt større punger til diverse.






Og et par nett, samt at jeg har bestilling på to til. Det er moro når noen ønsker å ha meg til å lage ting.
Dette "handlenettet" er lite. Passer til lunsjboks, ett lite strikketøy,
eller om du bare skal ha med nøkler, lommebok og mobil så er det akkurat passe :-)

Fikk forespørsel fra en kollega som har hund. De driver med lydinghetstrening og har en del remedier som skal være med på trening. Til henne lagde jeg diverse vesker/bager for hunde tingene. Det var moro, og da hun ble fornøyd var også jeg det! :-)
Denne veska er nesten så stor som en Ikea-bag. Altså mye større enn nettet over!

Dette er bagen for kjeglene. som en liten pyramide.
 I tillegg til disse to lagde jeg to i veskeplast til de hundetingene som blir våte. Her lagde jeg luftehull slik at ikke noe skal ligge å mugne/råtne.
 
Jeg har trøbbel med bildene mine denne gangen. Får ikke snudd de i riktig retning! :-(  Dere som leser denne bloggen får ta det som en liten sommertrim, enten det er du som snur deg eller det er skjermen du leser på som blir snudd. Det er opp til deg! 
 
Ha en fortsatt flott sommer!  Her i Oslo har vi jo tidenes sommer med rekordvarme! Egentlig litt godt å jobbe inne, selvom jeg gjerne skulle vært ute. Ja, ja resten av min ferie tar jeg til høsten, når de fleste andre er ferdige med sin.
 
Enn så lenge!
 
 
Lag dere en flott dag!  Anitra 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Søk i denne bloggen