mandag 29. juni 2015

Ikke bare søm og golf heller!

Vi har hus med ganske stor hage og av og til må vi prioritere hagen framfor golfen. Ikke noe offer akkurat da vi liker å ha det fint rundt oss hjemme og!

På lørdag trodde nok Lyset i mitt liv, at han var en jordrotte (eller mosegris, som danskene sier, jeg liker det uttrykket bedre). Vi har en liten skråning ved innkjørselen som ikke var særlig pen. "Mosegrisen" slo til og gravde det han var kar om. 76 hull ble det, og jammen "flaks" at det var akkurat så mange planter vi hadde kjøpt. Nå er det bare å håpe at plantene trives og slår rot.

Ja, jeg tok bildet med mobilen! ;-D






Er det ikke rart? Det tok bare en halv time å handle plantene, men flere timer på å få de i jorda! 
Det var jeg som "puttet"de fleste plantene i bakken, men ryggen min er ikke vant med slik, så jammen måtte ikke mannen min trå til med å plante de siste og!  Men rydde opp, det klarte jeg!  

Nyt sommervarmen!

Anitra




lørdag 27. juni 2015

Ikke bare søm!

Det blir litt mindre tid til søm nå om sommeren. Særlig siden jeg er "bitt" av golfbasillen :-)

Dette har dere vel oppdaget siden jeg har laget mer enn en golfrelatert ting.  Golfen tar litt tid, men siden jeg ikke lenger har små barn så spiller det ingen rolle lenger. "Barna" er bare glade for å få huset for seg selv. 
Om noen for en tid tilbake hadde sagt at jeg skulle bli golfgal, hadde jeg bare ledd. Nå ler jeg og, men det er fordi det gir sånn glede! Bildene er fra litt forskjellig med golf, nyt!

Fra Østmarka Golf Klubb i juni  :-)



Husker ikke helt, men tror dette er fra Krokhol Golf Klubb i juni



Dette er fra dametur i Sverige. Bane Mjölkeröd Golf Klubb


Bare så det er sagt!



Og til slutt et stemningsbilde av flott kveldshimmel, Horten

Anitra






søndag 21. juni 2015

Gus - eller Morten mus om du vil

Fra hageboka til Arne og Carlos har jeg tidligere strikket Iris og Fiola. Jeg har også strikket en mus fra den boka, men tror ikke jeg har vist han her tidligere.  I boka heter musa Morten men jeg har valgt å kalle han Gus. Gus ble med til "hytta" i USA som et garnnøste og kom hjem igjen nesten helt ferdig. Han er altså halvveis amerikaner og trengte derfor et mer amerikanst navn, syns jeg.

Hils på Gus.


fredag 19. juni 2015

Organisering

Når man liker å lage ting, eller rett og slett har endel småting, bør man også han noe å oppbevare i. Jeg fikk et mønster i gave fra barna, en god stund tilbake. Det er for å sy organisator.
Det tok litt tid fra jeg fikk mønsteret til jeg fikk lagd, men til gjengjeld ble jeg godt fornøyd.


Jeg bruker min ved siden av symaskinen til å ha alle småtingene for hånden. Slik som nåler, målbånd, sakser, skjærekniver etc. 

Jeg ble så fornøyd at jeg viste den fram på jobb og fikk promte en bestilling.  
Kollegaen min ville ha en til å ha i veska, da kan hun bare løfte ut organisatoren fra veske til veske og alle småtingene er med.  Hennes ble slik.






Det er glidelåslomme på begge langsider. Denne er morsom, men krevende å sy. Gøy er det i allefall.

Anitra



onsdag 17. juni 2015

Pengepunger


Da jeg sydde brille etuier lagde jeg også noen pengepunger. Disse er også for salg i AnitraS på epla.no.
Jeg syns det er gøy å finne stoffer som passer til låsene. Håper du og syns lås og stoff passer sammen.






Anitra

mandag 15. juni 2015

Golfkølle cover

Jeg liker også å strikke litt. Nå når golfsesongen er vel i gang kom det ønske fra Lyset i mitt liv om strikket trekk til golfkøllene. Jeg googlet og fant oppskrift. Så fant jeg fram pinner og garn fra "lageret" og satte i gang. Jeg syns det er moro med melert garn som det kanskje kan synes her.


Disse to er til meg selv, mens mannen fikk disse
Og da jeg var i gang med golf relatert ble det søm av en ny pose til golfballer også. 




Og her er mine også ferdige. 



Anitra

lørdag 13. juni 2015

Sew together!

Sy sammen! Ja det hender det at jeg gjør. Er med i UFO damene (UFerdigeprOsjekter). Vi møtes hver 14. dag og har to helger i året dedikert søm. I våres sydde vi sammen og en av tingene vi sydde alle sammen var denne mappa.
Veldig moro å sy, men en utfordring. Da er det godt å sitte mange sammen, slik at vi finner ut av det sammen også. Mappa har flere praktiske rom både med og uten glidelås. 
Skulle du ønske deg en så tar jeg bestilling, men har ingen ferdig akkurat nå.

Anitra

fredag 12. juni 2015

Smått og godt

Jeg liker å sy ting som kan brukes i hverdagen. Det har blitt en del etuier for papirlommetørkler eller som de heter på AnitraS kleenex etuier. Før markedet på Lambertseter gård i våres tok det litt av, så det ble noen.



Disse, og flere til, finnes for salg. Skulle du ønske deg noe du ikke finner på epla.no så si i fra. Godt mulig vi finner en løsning.

Anitra



onsdag 10. juni 2015

Brille etuier

Nå når det er sommer melder behovet for solbriller seg igjen. Og med det, et etui til å ha de i. Ofte følger etui til brillene med, når du handler men de er ofte harde og store. Da syns i allefall jeg at det er "kjekt å ha" en litt mindre variant, som for eksempel disse,
.


to som jeg har for salg i Anitras butikken på Epla.no 

Det hele startet med dette ugle etuiet som  jeg bruker selv, mens de under har jeg allerede solgt.
Jeg ønsker at alt jeg lager skal være unikt. Derfor er ingen like. Har de samme ytterstoff og lås, så er foret et annet.
Kom gjerne med ønsker om du vil bestille.

Anitra

mandag 8. juni 2015

Nå har jeg latet meg nok!

Som en del andre så har det blitt lite, for ikke å si ingen blogginnlegg de siste månedene. Men nå ble jeg utfordret av Alison, Rosa tanker til å starte opp igjen. Og noen utfordringer klarer jeg jo ikke å motstå.
Veldig mye søm har det ikke blitt men noe er det jo. Velger å vise det fram litt etter litt.

Det siste jeg sydde var et brille etui som skulle passe en veske jeg sydde tidligere. 

Passer fint til veska dette, sant? 


Dette får være "første" i denne runde.
Jeg tar fortsatt i mot bestillinger og har Eplabutikken AnitraS inntakt ennå, titt gjerne innom den også. Bestill gjerne via bloggen, e-post eller direkte. Lager også ting etter ønske. 

Anitra

Søk i denne bloggen